Mayıs 7, 2021

Moleküler Docking Eğitim

Moleküler docking eğitim konusunda öğrendiklerimi aktardığım hem ücretli hem de ücretsiz faydalanabileceğiniz bir platformu sizlere tanıtmak istiyorum. Moleküler docking konusu üzerinde uzun süredir çalışmalar yürütüyorum. Pek çok çalışmada yer aldım ve karşılaşılan zorlukları biliyorum. Bu zorlukların nasıl aşıldığını ve moleküler docking için gerekli olan bilgileri sizlerle paylaşıyorum. Öğrenmek isteyen herkes için moleküler docking eğitim içerikleri üretiyorum ve paylaşıyorum.

Giriş Seviye Moleküler Docking Eğitim Paylaşımlarına Başladığım Bu İlk Yazıda Neler Yapacağımızı Anlattım
Giriş Seviye Moleküler Docking Eğitim Paylaşımlarına Başladığım Bu İlk Yazıda Neler Yapacağımızı Anlattım

Moleküler Docking Eğitim Giriş Seviye

Docking yöntemi pek çok bakımdan “öğrenmesi zor ama uygulaması kolay” bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu yüzden moleküler dockingin öğrenilmesi için pek çok kişi yardım alıyor. Ancak bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen herkesin çevresinde bu konuda bilgili kişiler yok. Bu ihtiyacı karşılamak için hem ücretli hem de ücretsiz olarak pek çok eğitim paylaşmak için kişisel web sitemi ve Superpeer platformunu kullanacağım. Moleküler docking seviyesine sıfırdan başlayan ve/veya ileri seviyelere geçmek isteyen kişiler için pek çok seçenek ve içerik hazırladım. Bu farklı seviyelerdeki içerikleri pek çok kategori altında toplayarak sizin kolay erişmenizi sağlamaya çalışacağım.

Moleküler docking öğrenmek için başlangıç olarak moleküler dockingin ne işe yaradığını anlamaya çalışabilirsiniz. Bunun için:

Yazılarından faydalanabilirsiniz. Bu başlangıç aşamasında gerekli olan bilgiyi almanız için yeterli olacaktır. Eğer benimle internet üzerinden birebir görüşmek isterseniz Moleküler Docking Giriş seviye linkine tıklayabilirsiniz. Ve benden birebir moleküler docking eğitim alabilirsiniz. Her sorunuzu cevaplayacağım ve birebir ilgileneceğim görüşmelerde daha sağlıklı bir eğitim alabilirsiniz. Bu eğitimlerde sizin sorularınızı cevaplamayı ve “öğrendiğinizden emin olmayı” ön planda tutarken örnekler üzerinde de çalışarak docking konusunda öğrendiklerinizi pekiştirmeyi amaçlıyorum.

Giriş seviye eğitimlerde kimyasal bağlar konusunda ön bilgi sahibi olmanızın sizin için daha faydalı olacağını söylemek isterim. Başta kimyasal bağlar olmak üzere temel kimya ve biyokimya bilgisi sahibi olmanız gerektiğini bilmelisiniz. Moleküler docking başlı başına ayrı bir çalışma konusudur. Bu konuda başarılı olmak için önce belirli temel bilgileri bilmeniz gerekmektedir. Bu konu da eksiğiniz olduğunu hissederseniz aşağıdaki yazıları okuyarak eksiklerinizi kapatabilirsiniz. Pek çok yazı benim lisans eğitimim sırasında verilen biyokimya ödevlerimden seçilerek oluşturulmuştur.

Bu yazılar sizin temel bilgilerinizin gelişmesinde faydalı olacaktır. Moleküler docking eğitim altyapısının da temelini oluşturacaktır. Moleküler docking eğitim bölümlerinden giriş ve orta seviye üzerinde olduğunuzu düşünüyorsanız Moleküler Docking Öğren – İleri Seviye yazısına göz atarak bir sonraki seviyelere geçebilirsiniz.

(Visited 801 times, 1 visits today)

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.

Leave A Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

(Visited 801 times, 1 visits today)